Web corporativa WordPress

Webs wordpress de qualitat a preus molt competitius

Bufa Tramuntana Comunicació t'ofereix la possibilitat de gaudir d'una pàgina web de qualitat per a la teva empresa o producte a preus ajustats. El món de les pàgines web està en constant evolució i cada cop més, és necessari poder crear pàgines web amb rapidesa i alhora tenir la flexibilitat de fer canvis de manera senzilla. Les pàgines web ja no són estàtiques ni perduren una pila d'anys sense actualitzar. El gestor de continguts WordPress ens obre un ampli espectre de possibilitats i ens permet evolucionar la nostra web al mateix ritme que evolucionen els sectors de la tecnologia, ja que wordpress és la plataforma web amb el nombre més gran d'usuaris i desenvolupadors del seu software.

bufa tramuntana web wordpress

bufa-tramuntana-projectes

Disseny i personalització web

La globalització porta a l'estandarització i això provoca que tot s'assembli més entre sí. El món del disseny també s'hi veu afectat, però alhora això pot ser també una oportunitat per marcar la diferència. Disposar dels teus propis dissenys personalitzats pot significar per a la teva empresa desmarcar-se de la competència i crear una afinitat amb el client que altres no aconseguiran tenir.

A Bufa Tramuntana Comunicació et proposem aprofitar totes aquelles avantatges que ens ofereix WordPress, el software més popular, però aplicant un disseny a mida de la teva empresa i en consonància amb la teva marca i valors.

Webs "responsive" adaptables a tots els dispositius

Imprescindible. Avui dia és essencial que tota pàgina web es pugui visualitzar correctament a ordinadors amb qualsevol mida de pantalla, tablets i telèfons mòbils. De fet, l'adaptabilitat està arribant a ser tant o més important que la pròpia imatge. El més important de la comunicació és que sigui accessible i clara.

bufa-tramuntana-web-wordpress-responsive

bufa-tramuntana-projectes