Serveis de disseny i comunicació

Especialitzats en petites i mitjanes empreses

La intensa competència que existeix avui dia entre les empreses de tots els sectors, juntament amb l'arribada de la globalització a qualsevol racó, han fet que la imatge gràfica sigui imprescindible per aconseguir una relació satisfactòria amb els clients. La força de les grans companyies a nivell de comunicació obliga, fins i tot a les empreses més petites, a donar un pas endavant i cridar que són aquí, que els seus productes i el seu servei no el pot oferir cap companyia globalitzada. A Brava Tramuntana Comunicació estem especialitzats en ajudar a PIMES a potenciar les seves qualitats i comunicar-les als seus clients generant empatia, confiança i seriositat.

Una visió global per al teu projecte

A Brava Tramuntana Comunicació t'oferim un ampli ventall de serveis de comunicació de manera centralitzada. Aquest coneixement global de la comunicació de la identitat corporativa d'una empresa ens permet saber interpretar cadascuna de les parts i la seva relació amb el tot: des del disseny de marques, passant pel disseny de pàgines web, botigues online, catàlegs i presentacions, el disseny de packaging de producte o la retolació de vehicles, botigues o events, entre d'altres. D'aquesta manera som capaços de crear imatges corporatives globals per a la teva empresa, o senzillament fer encaixar una única peça en la teva imatge global.

Un tarannà proper i ajustat al teu pressupost

Brava Tramuntana Comunicació és una empresa petita que estableix relacions directes i de màxima confiança amb els seus clients, sabent optimitzar els recursos econòmics disponibles per a la realització de projectes gràfics que obtinguin els màxims resultats.