Problemàtiques habituals de les empreses envers la seva comunicació

«No crec en la comunicació»

Un dels problemes comuns a les empreses ha estat no donar importància a la comunicació i dedicar-se exclusivament a vendre i vendre; «com venc és que tot està bé», pensem. I això pot no ser del tot cert. Sovint comencem a adonar-nos’en precisament quan deixem de vendre. Per això és important tenir clar que el nostre producte està destinat a un tercer i que aquest ha de ser capaç de veure’l, entendre’l i apreciar-lo.

«No valoro allò que faig bé»

Un altre error comú és no valorar adequadament les coses que fem bé, creient que és quelcom normal. Moltes vegades la comunicació només es dedica a emfatitzar aquests punts. La bona comunicació, és clar. Perquè també hi pot haver la temptació d’exagerar o directament d’enganyar, el que acostuma a tenir un efecte molt contraproduent. Podràs enganyar a algú per un temps, però no a molts per molt temps.

«Sé el que faig però no sé com comunicar-ho»

La més comuna de totes. Sé molt bé el que faig però no ho sé explicar. És normal, no tots som ni metges, ni arquitectes, ni venedors, ni cuiners. Poder confiar en un bon professional és necessari. També per a la comunicació.

Publicado en Actualitat.