Bufa Tramuntana Comunicació - Disseny gràfic i pàgines web Girona - Palamós - Palafrugell - Platja d'Aro - Sant Feliu de GuíxolsBufa Tramuntana Comunicació - Disseny gràfic i pàgines web Girona - Palamós - Palafrugell - Platja d'Aro - Sant Feliu de GuíxolsBufa Tramuntana Comunicació - Disseny gràfic i pàgines web Girona - Palamós - Palafrugell - Platja d'Aro - Sant Feliu de GuíxolsBufa Tramuntana Comunicació - Disseny gràfic i pàgines web Girona - Palamós - Palafrugell - Platja d'Aro - Sant Feliu de GuíxolsBufa Tramuntana Comunicació - Disseny gràfic i pàgines web Girona - Palamós - Palafrugell - Platja d'Aro - Sant Feliu de Guíxols

Disseny gràfic i pàgines web Palafrugell - Bufa Tramuntana Comunicació

El teu estudi de disseny gràfic, comunicació i marketing especialitzat en serveis d'imatge corporativa per a petites i mitjanes empreses. Focalitzats a la Costa Brava i Girona i amb més de 15 anys d'experiència en el món de la comunicació. Actualment centrem la nostra activitat en la creació de marques, disseny de pàgines web i botigues online, desenvolupament de packaging de producte i punt de venda, entre d'altres. Us convidem a donar un cop d'ull als nostres serveis i projectes. Benvinguts!

Els nostres serveis destacats

Veure'ls tots

Disseny Identitat Corporativa Girona Costa Brava

Disseny pàgines web Girona Costa Brava

Packaging de producte Girona Costa Brava

Disseny editorial i publicitat Girona Costa Brava

Marketing Girona Costa Brava

Events, interiorisme i stands Girona Costa Brava

Especialitzats en petites i mitjanes empreses

La intensa competència que existeix avui dia entre les empreses de tots els sectors, juntament amb l'arribada de la globalització a qualsevol racó, han fet que la imatge gràfica sigui imprescindible per aconseguir una relació satisfactòria amb els clients. La força de les grans companyies a nivell de comunicació obliga, fins i tot a les empreses més petites, a donar un pas endavant i cridar que són aquí, que els seus productes i el seu servei no el pot oferir cap companyia globalitzada. A Bufa Tramuntana Comunicació estem especialitzats en ajudar a PIMES a potenciar les seves qualitats i comunicar-les als seus clients generant empatia, confiança i seriositat.

Una visió global per al teu projecte

A Bufa Tramuntana Comunicació t'oferim un ampli ventall de serveis de comunicació de manera centralitzada. Aquest coneixement global de la comunicació de la identitat corporativa d'una empresa ens permet saber interpretar cadascuna de les parts i la seva relació amb el tot: des del disseny de marques, passant pel disseny de pàgines web, botigues online, catàlegs i presentacions, el disseny de packaging de producte o la retolació de vehicles, botigues o events, entre d'altres. D'aquesta manera som capaços de crear imatges corporatives globals per a la teva empresa, o senzillament fer encaixar una única peça en la teva imatge global.

Un tarannà proper i ajustat al teu pressupost

Bufa Tramuntana Comunicació és una empresa petita que estableix relacions directes i de màxima confiança amb els seus clients, sabent optimitzar els recursos econòmics disponibles per a la realització de projectes gràfics que obtinguin els màxims resultats.

 

Alguns dels nostres projectes destacats

Bufa Tramuntana Disseny i Comunicació - ProjectesBufa Tramuntana Disseny i Comunicació - ProjectesBufa Tramuntana Disseny i Comunicació - ProjectesBufa Tramuntana Disseny i Comunicació - ProjectesBufa Tramuntana Disseny i Comunicació - ProjectesBufa Tramuntana Disseny i Comunicació - ProjectesBufa Tramuntana Disseny i Comunicació - ProjectesBufa Tramuntana Disseny i Comunicació - ProjectesBufa Tramuntana Disseny i Comunicació - ProjectesBufa Tramuntana Disseny i Comunicació - Projectes

 

Client: Lu Biscuits - Grupo Danone - Kraft Foods International

Sector: Alimentació

Anys: Del 2004 - 2015

Projecte: Lefèvre-utile (LU) es va fundar a la ciutat de Nantes el 1846 per Jean-Romain Lefèvre. Les seves inicials es van utilitzar per primera vegada per l'il·lustrador Alfonso Molta el 1897. Des de llavors s'ha anat forjant una imatge de marca coneguda i reconeguda a tot el món, en la qual molts dissenyadors hem col·laborat amb el nostre granet de sorra. El 2009 Kraft Foods International adquireix el negoci de galetes del Grup Danone amb el que nosaltres continuarem desenvolupant packaging, materials de promoció i expositors per al punt de venda. Solucions creatives sense perdre un polsim d'identitat de marca.

Bufa Tramuntana Disseny i Comunicació - ProjectesBufa Tramuntana Disseny i Comunicació - ProjectesBufa Tramuntana Disseny i Comunicació - ProjectesBufa Tramuntana Disseny i Comunicació - ProjectesBufa Tramuntana Disseny i Comunicació - ProjectesBufa Tramuntana Disseny i Comunicació - ProjectesBufa Tramuntana Disseny i Comunicació - ProjectesBufa Tramuntana Disseny i Comunicació - ProjectesBufa Tramuntana Disseny i Comunicació - Projectes

 

Client: Alifarm S.A.

Sector: Farmacèutic

Anys: 2010-2013

Projecte: Bonus Et Salvus Tibi

Després de tota una generació dedicada a la fabricació de productes per tercers, Alifarm laboratoris decideix el 2010 crear la seva pròpia marca de complements alimenticis naturals d'alta qualitat: BEST. Branding, estratègia, packaging... comunicació global per una marca amb expansió internacional.

Bufa Tramuntana Disseny i Comunicació - ProjectesBufa Tramuntana Disseny i Comunicació - ProjectesBufa Tramuntana Disseny i Comunicació - ProjectesBufa Tramuntana Disseny i Comunicació - ProjectesBufa Tramuntana Disseny i Comunicació - ProjectesBufa Tramuntana Disseny i Comunicació - ProjectesBufa Tramuntana Disseny i Comunicació - ProjectesBufa Tramuntana Disseny i Comunicació - Projectes

 

Client: Associació Celíacs de Catalunya

Sector: Associació

Anys: 2013 - 2015

Projecte: Al costat del col·lectiu celíac

L'any 2013 l'Associació Celiacs de Catalunya, primera associació d'aqueste característiques fundada a l'Estat espanyol, ens encarrega el redisseny global de la seva identitat corporativa per reforçar la seva imatge i la de totes les seves publicacions.