Disseny de catàlegs i fulletons

Dóna als teus productes un suport de qualitat

El disseny de catàlegs de producte o serveis o el disseny de fulletons és una de les disciplines tradicionals del disseny que amb la irrupció de l'era digital algunes empreses estan descuidant i subtituint per deficients seccions a les seves pàgines web. Però el disseny d'un bon catàleg continua sent imprescindible, fins i tot en el cas que aquest no s'hagi d'imprimir en suport de paper.

Tant la visualització de PDFs online com la seva descàrrega o l'enviament d'aquests a través d'email, així com les presentacions amb mitjans electrònics del propis comercials de l'empresa a les visites presencials, ens demostren la quantitat d'impactes que rep el consumidor abans de decidir una compra. I és aquí on la bona presentació dels nostres productes els faran lluir o els diluiran.

A Bufa Tramunatana Comunicació t'oferim serveis de disseny, maquetació i preparació d'originals tant per impremtes offset CMYK, impremtes digitals o generació de documents electrònics PDF per als teus catàlegs, fulletons o presentacions.

bufa-tramuntana-catalegs

bufa-tramuntana-projectes

Disseny de presentacions power point per autoedició

Les presentacions power point són molt utilitzades internament a les empreses per generar documents que acaben arribant als clients. Sovint no es dóna importància a la imatge que transmeten però la realitat és que són elements de comunicació de primer ordre. A Bufa Tramuntana Comunicació t'oferim la creació personalitzada de dissenys per a les teves presentacions power point que et serviran com a base perquè internament pugueu autoeditar els continguts i preparar-vos les vostres pròpies presentacions amb una imatge professional.