Nosaltres

De Barcelona a Palamós

Brava Tramuntana Comunicació és una empresa nascuda a Palamós l'any 2015 amb una trajectòria de més de 15 anys d'experiència a la ciutat de Barcelona en el món del disseny gràfic i la comunicació corporativa. Som una empresa petita amb una filosofia de tracte directe i personal amb els nostres clients, que és la base de la confiança. Els amplis coneixements que tenim del sector ens permeten afrontar els projectes des d'una visió corporativa global, tenint la capacitat de desenvolupar projectes complets o accions puntuals.

Disseny de qualitat "Km.0" al teu abast

A Brava Tramuntana Comunicació volem col·laborar amb les empreses del territori en el desenvolupament de la seva comunicació i posar el nostre granet de sorra en el progrés del teixit empresarial local dels nostres pobles i ciutats. Estem especialitzats en projectes de comunicació gràfica per a petites i mitjanes empreses i tenim la capacitat d'ajustar els pressupostos a les necessitats reals de cada negoci.

Ens convertim en el teu departament de comunicació i marketing

Normalment a les empreses petites i molt sovint també a les mitjanes, els és complicat disposar internament de departaments de marketing que dirigeixin la comunicació. A Brava Tramuntana ens convertim en el teu departament de comunicació treballant colze a colze amb tu, desenvolupant estratègies, marcant els timings per al desenvolupament de projectes i ajustant les inversions a les necessitats de cada moment.

Han confiat en nosaltres

bufa-tramuntana-clients

Sam Bermúdez

Amb més de 20 anys d'experiència i graduat en disseny per l'Escola Elisava de Barcelona (Universitat Pompeu Fabra) i Arts Aplicades per l'Escola Llotja de Barcelona. Especialitzat en disseny, comunicació i marketing en les disciplines de la identitat corporativa, el disseny web, el packaging, i el disseny editorial, entre d'altres.

La història personal d'un creatiu?

Res més lluny de la realitat. Aquest nom no és més que la suma de les històries dels seus clients, les seves trajectòries, els seus desafiaments, els seus èxits i els seus desencerts. Però també és veritat que darrere de cada procés creatiu hi ha un grup de persones, i que són elles les que fan possible que les coses succeeixin, amb responsabilitat professional i passió.

Context actual

Actualment la imatge i la comunicació son un món complex, on cal tenir en compte contextos socials i culturals que cada dia que passa, més de pressa es transformen. Per això és primordial una anàlisi adequada de cada situació conjuntural, fugint de la creativitat trivial i subjectiva i tenint clars els objectius. De fet, el marketing no és res més que el mètode a seguir per explicar el nostre producte amb la finalitat que l'usuari l'entengui i l'apreciï com ho fem nosaltres mateixos.