Botiga online Prestashop

Baixa inversió amb molt futur

La venda online augmenta any rere any i cada cop més empreses veuen en el negoci per internet una font d'ingressos extra a la seva activitat de tota la vida. De la mateixa manera cada dia neixen més empreses dedicades en exclusiva a operar online i les seves pàgines web de venda són el seu àmbit de relació fonamental amb els seus clients.

A Bufa Tramuntana Comunicació crearem la teva botiga online sense complicacions, donant una imatge seriosa i de qualitat i que et permeti generar confiança en els consumidors. Al mateix temps també t'oferim la possibilitat de programar i dissenyar la web per deixar-la preparada per a què siguis tú mateix qui introdueixi el catàleg de productes mitjançant el gestor de continguts online.

bufa-tramuntana-prestashop

bufa-tramuntana-projectes

Genera confiança i posiciona't

La part essencial de qualsevol botiga online de nova creació és la capacitat de generar confiança en el possible comprador. La fredor d'una botiga sense productes físics ni persones reals amb qui parlar fa que qualsevol dubte de seriositat provoqui la desconfiança del comprador. Per això és molt important donar una imatge de qualitat i accessibilitat en la comunicació.

Però aquest no és l'únic requisit per a la viabilitat de la teva botiga online. Aconseguir un número adequat d'usuaris diaris és l'altre pota que et permetrà tenir una botiga d'èxit. És aquí on el posicionament SEO i les estratègies SEM hi tenen molt a dir:

SEO - SEM

Prestashop ecommerce

A Bufa Tramuntana Comunicació treballem amb el software Prestashop per al desenvolupament de botigues online, una eina ecommerce open source utilitzada per milers de botigues online. És una aposta molt atractiva per a molts emprenedors per la baixa inversió que requereix. I amb una adequada promoció, pot arribar a ser molt beneficiosa.

També podràs gaudir d'una versió adaptada a telèfons mòbils i tablets. La seguretat també és un dels factors importants, així com les passarel.les de pagament, directe al teu compte amb transferència bancària o targeta y també la facilitat de poder activar el mòdul Pay Pal.